loading...

دستپخت ویژه ایرانی

بازدید : 606
دوشنبه 4 خرداد 1399 زمان : 12:23

دسرها حسن ختام یک میز پذیرایی زیبا هستند؛ درست مثل آخرین نت یک قطعه موسیقی می‌نشینند روی تمام زحمت‌هایی که برای کل آن قطعه کشیده‌اید و طعمی‌خوش را به یادگار می‌گذارند. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی‌تان را به بهترین شکل ممکن دربیاورید، با این مقاله همراه شوید تا دستور درست کردن چهار دسر خوشمزه را یاد بگیرید.

کاسه ی وارونه !
بازدید : 661
جمعه 1 خرداد 1399 زمان : 5:21

بازدید : 974
جمعه 1 خرداد 1399 زمان : 5:21

بازدید : 434
شنبه 12 ارديبهشت 1399 زمان : 3:21

آماده کردن حلوا زعفرانی زیاد طول نمی‌کشد اما اگر بتوانید مطابق دستور و کامل آن را جا بندازید قطعا یک حلوای خوش طعم و لذیذ خواهید داشت ; پس همراه ما باشید :

پن صورت چیست و با صابون چه تفاوتی دارد ؟
بازدید : 505
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 4:16

نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می‌توان آن را برای انواع ساندویچ‌هایی که با نان اسلایس شده درست می‌شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی‌دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از سیب زمینی پر نشاسته شیرین طعمی‌شیرین‌ خواهد داشت.

اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی
بازدید : 2299
شنبه 25 بهمن 1398 زمان : 19:59

دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می‌توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می‌توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می‌توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می‌دهیم.

آهنگ حمید صفت شاه کش
بازدید : 2299
شنبه 25 بهمن 1398 زمان : 19:59

دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می‌توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می‌توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می‌توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می‌دهیم.

دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی
بازدید : 2299
شنبه 25 بهمن 1398 زمان : 19:59

دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می‌توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می‌توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می‌توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می‌دهیم.

دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 194
  • بازدید کننده امروز : 191
  • باردید دیروز : 187
  • بازدید کننده دیروز : 185
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 881
  • بازدید ماه : 6001
  • بازدید سال : 11153
  • بازدید کلی : 21491
  • کدهای اختصاصی